HIT konferencija na 119. Futur Z Healthcare Reunion-u u Opatiji

U suorganizaciji Udruge poslodavaca u zdravstvu i Hrvatskog društva za poslovnu etiku i zdravstvenu ekonomiku Hrvatskog liječničkog zbora, od 24. do 27. studenog, 2016.  u Opatiji održat će se kongres s međunarodnim djelovanjem “Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015 -2030 Futur Z Healthcare Reunion.”

Koncept i svrha kongresa je uspostaviti direktnu komunikaciju kroz razmjenu mišljenja i iskustva među djelatnicima zdravstvenog sustava u cjelini. Cilj je izraditi prijedlog za poboljšanje usluga u  zdravstvenoj zaštiti zajedno s predstavnicima zdravstvene administracije u Republici Hrvatskoj,  strukovnim Komorama, poslodavcima u zdravstvu, farmaceutskom industrijom, strukovnim organizacijama, znanstvenim i edukativnim ustanovama te ostalim djelatnicima sustava javnog zdravstva.

Izdvajamo neke od tema: Zaštita digniteta liječnika, Mjere za sprječavanje odlazaka liječnika na rad izvan zemlje, Utjecaj medija u zdravstvu, Odnos županija i Domova zdravlja s koncesionarima te mnoge druge teme od iznimne važnosti za budućnost cjelokupnog hrvatskog zdravstva.  Na konferenciji će sudjelovati liječnici, ravnatelji Domova zdravlja, bivši i sadašnji dužnosnici u zdravstvu.

Kroz aktualne teme predavanja, diskusije i otvorene panele rasprava s predstavnicima zdravstvene administracije, svi zainteresirani liječnici mogu direktno dobiti odgovore na sva pitanja.

Iznimno nam je zadovoljstvo i čast što će ove godine tvrtka HIT konferencija sudjelovati na ovom jedinstvenom medicinskom i edukacijskom događaju u regiji.

U petak 25.11. Mladen Kovaček, direktor tvrtke HIT konferencije, održat će predavanja pod nazivom “Utjecaj medija u zdravstvu”.

Primjenom svog dugogodišnjeg iskustva u farmaceutskoj industriji i dosadašnjom suradnjom s medijima kako u organizaciji panela zdravstvene i IT industrije na WMF-u tako i na velikom regionalnom projektu – konferenciji digitalne medicine “Budućnost je sada”, prenijet će svoje iskustvo i viđenje odnosa medija i zdravstva te se osvrnuti na potencijalna rješenja kojima bi se uspostavila ravnoteža između zdravstvenog sustava i medija.

Predavanje možete poslušati u 12:00 u dvorani Mimoza I+II, u kongresnom centru Grand Hotela 4 Opatijska Cvijeta.

Detaljan program i više podataka za sudjelovanje na kongresu pogledajte ovdje.

Leave a Reply