Kreativna agencija u zdravstvu

Tvrtka HIT konferencija proširila je svoje djelovanje te u partnerstvu s tvrtkom Irine Čulinović pokrenula specijaliziranu agenciju u zdravstvu. Irina Čulinović ujedno je kao PR stručnjakinja preuzela odgovornu ulogu komunikacije s medijima za II. regionalnu konferenciju digitalne medicine „Budućnost je sada“.

Kreativna agencija u zdravstvu

Agencija specijalizirana za područja zdravstvenih djelatnosti donosi kreativna rješenja u komunikaciji između zdravstvene industrije, administracije te pacijenata i medija.

Obzirom na dugogodišnje iskustvo u zdravstvu i medijima te poznavanja organičenja i prilika koje nudi zdravstvena industrija, donosimo kreativna rješenja kako svoju poruku, stavove i proizvode predstaviti liječnicima, zdravstvenoj administraciji i javnosti.

Irina Čulinović osnivač je i autor najposjećenijeg zdravstvenog portala u Hrvatskoj – Ordinacija.hr koji je na hrvatsko tržište unio mnoge inovacije u specifičnoj komunikaciji unutar zdravstvenih segmenata. Osim toga, dugogodišnji je sudionik radijskih, televizijskih i novinskih projekata te autor javnozdravstvenih kampanja kojima je cilj opće zdravlje građana, preventivno djelovanje i edukacija te kampanja koje su doprinjele obnovi zdravstvenih institucija.

26.09.2015., Rovinj - 8. Weekend Media Festival 2015. Panel Big Data u Zdravstvu. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Irina Čulinović kao moderator panela “Big Data u zdravstvu” održanom na 8. Weekend Media Festivalu 2015. u Rovinju / Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Mladen Kovaček nakon dugogodišnjeg iskustva kao country manager predstavništva globalne farmaceutske tvrtke za Hrvatsku i BiH, postaje direktor privatne poliklinike te nakon toga i area manager za jugoistočnu Europu tvrtke koja se bavi proizvodima za kardiovaskularnu kirurgiju. Organizator je panela zdravstvene i IT industrije na Weekend Media Festivalu 2015 na kojem je prepoznao veliki interes za organizacijom samostalnih događaja fokusiranih na ove dvije industrije. Obzirom na veliku zainteresiranost i podršku, dolazi do konačne realizacije i nastanka tvrtke HIT konferencije čiji se koncept temelji na uvođenju novih trendova povezivanja farmaceutske i IT industrije uz podršku sponzora te specijaliziranih stručnjaka i tvrtki.

Projekti

U sklopu 8. Weekend Media Festivala 2015, održan je panel Big Data u zdravstvu. Na panelu se razgovaralo o trenutnim aktivnostima farmaceutske industrije na polju zdravstvenog IT-a, gdje se kreću i na koji način zdravstveni IT poduzetnici mogu bolje surađivati s velikim farmaceutskim i biotehnološkim korporacijama te velikim IT kompanijama. Ovo je prva panel diskusija na temu farmaceutske industrije održana na najvećeg regionalnom okupljanju komunikacijske industrije koji je izazvao veliki interes za organizacijom sličnih događaja. Osim kreativnog koncepta, kvalitetne organizacije i kompletne realizacije, panel je imao veliku posjećenost sudionika WMF-a.

future_now_806x403
I. Regionalna konferencija digitalne medicine “Budućnost je sada” održana 15.4.2016. u Hypo Centru / Photo: ericsson.hr

U Hypo Centru u Zagrebu, 15.4.2016. održana je prva regionalna konferencija digitalne medicine “Budućnost je sada” koja je na jednom mjestu okupila stručnjake iz vodećih hrvatskih, ali i globalnih IT i farmaceutskih kompanija, zdravstvenu administraciju, liječnike i startup tvrtke u medicini. Jednodnevna konferencija imala je veliki odaziv i posjećenost tijekom cijelog dana, a više od 20 predavača i panelista sudjelovalo je u programu konferencije. Konferencija je medijski popraćena te je sa ukupno 42 objave ostvarila PR vrijednost od 892 431 kn. Najveći broj objava je bio putem portala (njih 26), a najveća PR vrijednost ostvarena je u tisku – čak 722 231 kn.

Po čemu je Kreativna agencija u zdravstvu drugačija?

Kreativna agencija u zdravstvu inovativnim pristupom svakom klijentu, projektu i zadatku pristupa s jednakom profesionalnošću i pouzdanošću, usmjereni prema potrebama i ciljevima klijenta. 

Pruža kompletan uvid u zdravstvo i svih kuteva i perspektiva te je osobito fokusirana na zahtjevne projekte koja zahtijevaju kompletna rješenja.

Kreativna zdravstvena agencija u stanju je odgovoriti na svaki izazov zdravstvene industrije jer njezini osnivači dugi niz godina i sami su sudionici zdravstvenih medijskih i projektnih aktivnosti, samim time upoznati s kretanjima, izazovima, prilikama, potrebama potrošača, promjenama pravilnika i zakona s kojima se susretalo i susreće tržište zdravstva u Hrvatskoj i svijetu.

Kako prenijeti poruku, kako predstaviti proizvod, kako kreirati efikasnu kampanju, kako postići efekt s malim budgetom, koji jezik razumiju potrošači, kojim kanalima i kojim ritmom educirati target skupinu, kako osmisliti projekt koji uključuje više dionika i jedan cilj? Naši osnivači dugogodišnji su akteri u zdravstvenom segmentu s fokusom na farmaceutsko tržište, zdravstvenu administraciju. Ukoliko imate potrebu riješiti komunikacijski problem, plasirati proizvod ili uslugu, osmisliti projekt, dobiti savjet kako realizirati poslovnu strategiju, Kreativna zdravstvena agencija razumjet će vaše potrebe.

Za sve upite na raspolaganju:

mladen.kovacek@hit-konferencija.hr

ira.culinovic@gmail.com

Leave a Reply