Konferencija Budućnost je sada

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 7. travnja, 2017. u dvorani Kornati u City Plaza Zagreb (bivšem Hypo Centru) održat će se druga po redu regionalna konferencija digitalne medicine “Budućnost je sada.”

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa; farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Ovogodišnja konferencija dotaknut će temu sadašnjosti i bliže budućnosti hrvatskog zdravstva, prije svega e-kartona, registre pacijenata i projekte koji se baziraju na mjerenju učinaka u zdravstvu koje omogućava moderna tehnologija te kreiranje mjera na bazi tih rezultata. Uz to, na konferenciji će se govoriti o mogućnostima i primjerima suradnje IT sektora i zdravstvene industrije. Predstavit će se i nekoliko startupa iz regije koji se bave zdravstvom.

Konferenciju su podržale vodeće farmaceutske i IT tvrtke te Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.

Program konferencije počinje u 10 sati. Kako bi eventualno izbjegli čekanje i gužvu na pultu za registraciju pozivamo sve sudionike da se dođu registrirati pola sata ranije.

Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski, a osigurano je obostrano prevođenje.

Za vrijeme konferencije vas očekuju osvježavajući napitci u našem Networking Corneru i besplatan internet.

Finalnu verziju programa možete vidjeti ovdje.

Radujemo se vašem dolasku!

Leave a Reply