Aruba Networks donosi digitalnu transformaciju zdravstvenog sektora

Potpunom integracijom Aruba Networks u Hewlett Packard Enterprise (HPE) kompaniju koja se dogodila prije više od godinu dana, HPE danas ima najnapredniji Wifi portfolio na svijetu, što su potvrdili brojni analitičari ali prije svega partneri i korisnici.

Aruba Networks rješenja postala su iznimno popularna jer uz tehnološki najnapredniji portfolio  ipak se prilagođava budgetarnim izazovima koje imaju svi korisnici, posebice u zdravstvenom sektoru.

Gospodin Igor Grčić, voditelj Aruba Networks mrežnog programa u Jugoistočnoj Europi, održao je vrlo zanimljivu i inovativnu prezentaciju koju su polaznici konferencije ocijenili kao jednu od najboljih.

Objasnio je da vrhunski Wifi svakako potreban, ali on je samo prvi korak koji mora podržati napredne inicijative koje čekaju IT profesionalce u zdravstvu. Situacija postaje sve zanimljivija na samom rubu IT sustava na kojem je potrebno pacijentima i osoblju bolnica ponuditi iskustvo Wifi-a „Kao kod Kuće“, ali zdravstvenom sektoru omogućiti i donošenje kritičnih poslovnih odluka. Uz sve to, potrebno je ponuditi i dodatne usluge kojima se olakšava snalaženje u bolnici i redovita komunikacija sa pacijentima kako bi im se olakšao boravak u trenucima slabosti.

Gospodin Grčić objasnio je na primjerima tehnologiju i dodao kako svojom globalnom strategijom „Inteligentnog Ruba“ HPE može svojim korisnicima i partnerima u zdravstvu ponuditi sve što im treba za uspješnu digitalnu transformaciju njihovih ustanova, uz maksimalnu fleksibilnost, uzimajući u obzir i sva ograničenja. Tako je već i nama kao organizatorima Aruba Networks pozicionirao kao omiljenog mrežnog vendora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s