Radni dan je ljepši uz najluksuzniji hybrid na svijetu – Lexus

Susret lidera razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe, II. Regionalna konferencija digitalne medicine „Budućnost je sada“ koja se održala 7. travnja, 2017. u City Plazi Zagreb, dobila je prestižno pojačanje, prirodan spoj vrhunskog razvoja tehnologije i znanja, luksuzni brand automobila Lexus.

Lexus kao premium proizvođač automobila, svoju proizvodnju podređuje razvoju vrhunske tehnologije, razvijajući dizajnerski, tehnološki i sigurnosno najprestižnije modele automobila na svijetu. Posve je prirodno stoga, da je na skupu koji okuplja stručne, tehnološki i znanstveno orijentirane sudionike, izložen automobil dostojan naziva „Budućnost je sada“, jer Lexus u svijetu automobila to i jest.

Priča o Lexusu počinje 1983. godine, kada je Eiji Toyota izlaže upravnom odboru “sad je trenutak da stvorimo  automobil koji će biti bolji najbolji na svijetu.” Luksuzno vozilo. No, što je luksuz?

Potraga za savršenstvom – povezana s proizvodom

Uz fuziju benzina i električne energije Lexus Hybrid Drive rješava inženjerski paradoks: kako stvoriti vozilo premium segmenta koje je – bez kompromisa – da kombinira savršenu izvedbu uz smanjenu potrošnju goriva, smanjena emisija i tihom radu.

Postoji puno Lexus priča, no ona koju se moglo doživjeti i osjetiti, dogadila se na II. Regionalnoj konferenciji digitalne medicine „Budućnost je sada“ gdje je Lexus izložio svoj premium model.

Za detaljnu ponudu partnera konferencije na usluzi Marijan Beber – putem kontakt broja 099/313-2317 ili e-mail adrese, a dodatne informacije dostupne su i na toyota-centar.hr.

Lexus i “Budućnost je sada” raduju se vašem dolasku!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s