Konferencija digitalne medicine “Budućnost je sada” u Beogradu

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 29. rujna, 2017. godine u hotelu Moskva u Beogradu održat će konferencija digitalne medicine “Budućnost je sada”.

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe, a na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa poput farmaceutskih i IT tvrtki, državne i lokalne administracije i liječnika.

Konferencija će se baviti temama kao što su e-zdravstvo i implementacija Integriranog zdravstvenog informacijskog sistema u Srbiji te će se osvrnuti na projekte koji se baziraju na mjerenju učinaka u zdravstvu koje omogućava moderna tehnologija i kreiranje mjera na bazi tih rezultata. Također će dotaknuti i teme uspješno primjenjenih modela e-naručivanja i e-recepata u drugim sličnim zemljama.

Program konferencije i više informacija možete vidjeti na hit-konferencija.hr/The-Future-Is-Now-Belgrade, a kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto, svoju akreditaciju rezervirajte na hit-konferencija.hr/Registracija/.

Radujemo se vašem dolasku!

 

Leave a Reply