Zdravstveni panel “Komunikacija u zdravstvu” na 10. Weekend Media Festivalu

U rujnu 2017. godine, tvrtka HIT konferencija sudjeluje na najvećoj komunikacijskoj konferenciji u jugoistočnoj Europi Weekend Media Festivalu koji ove godine slavi 10. rođendan.

Weekend je regionalni festival medija, kreativnosti i novih poslovnih modela – mjesto gdje se razmjenjuju informacije i ideje, mjesto koje prepoznaje nove trendove te okuplja brojne profesionalce.

Deseto izdanje Weekenda poznato je događanje koje okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, predstavlja nove pokretače, pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom je zajamčena odlična zabava. Njegovo prošlogodišnje izdanje okupilo je više od 4000 sudionika, 550 akreditiranih novinara i preko 350 studenata iz regije, te 120 regionalnih i internacionalnih predavača i panelista. 

Tvrtka HIT konferencija na ovom regionalnom eventu sudjeluje po drugi put kao organizator zdravstvenog panela. Cilj panela je istaknuti sve specifičnosti komunikacije u zdravstvu kako putem klasičnih medija, tako i putem novijih digitalnih komunikacijskih kanala.

Kroz panel bi pokušali na konstruktivan način predložiti poboljšanje u komunikaciji s jedne i s druge strane. Panel će ponuditi rješenja i primjere uspješne komunikacije usprkos zakonskim i drugim ograničenjima komunikacije u zdravstvu.

Kako je komunikacija u svim sferama života sve više digitalna tako se i zdravstvo priključuje tom trendu. Na panelu ćemo predstaviti lidere u digitalnoj komunikaciji u zdravstvu te njihova rješenja u Hrvatskoj, regiji i svijetu.

Obično pod digitalnom komunikacijom podrazumijevamo Facebook i ostale društvene mreže. Zakonska ograničenja svakako limitiraju korisnost ovih kanala komunikacije u zdravstvu. Međutim, zdravstvene institucije kao i zdravstvene kompanije sve više koriste digitalne kanale vertikalne komunikacije. Ovo su digitalna sredstva komunikacije koja su namijenjena ciljanoj publici, najčešće liječnicima i ostalim zdravstvenim djelatnicima. Specijalizirani blog je jedno od takvih sredstava, a na panelu ćemo predstaviti i neke druge, nešto suptilnije načine komunikacije.

Prikazat će se mogućnosti suvremenije komunikacije između liječnika i pacijenta te zdravstvene industrije i zdravstvenih djelatnika korištenjem novih tehnologija. Osim toga, panel će se dotaknuti i teme kako poboljšati komunikaciju između zdravstvenih djelatnika korištenjem novih tehnologija poput eKartona.

Od sudionika panela istaknuli bi predsjednika uprave Plive Mihaela Furjana i tehnološkog stratega za klijente iz Microsofta Igora Pavelkovića.

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Jedan od sudionika panela ujedno će biti i predsjednik uprave Plive Mihael Furjan koji će govoriti o mogućnostima koje farmaceutske (i zdravstvene) kompanije mogu pružiti zdravstvenom sustavu.

Weekend Media Festival  će i ove godine biti održan u staroj Tvornici duhana prenamijenjenoj u jedinstven festivalski i izložbeni prostor.

U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, trodnevni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti. Ideja organiziranja panela sa zdravstvenom tematikom je u drukčijem okruženju i s nekim novim pogledima raspraviti temu komunikacije u zdravstvu u društvu najvećih stručnjaka za komunikaciju u regiji. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se marketingom i komunikacijama ili nekim drugim aspektom zdravstva Weekend ćete napustiti s mnoštvom inspiracija i ideja!

Leave a Reply