Healthcare & pharma druženje u prirodi “Na Sleme, na Sleme”

Bliži nam se doba godine kada je teško biti karakter. Brojni domjenci, kuhano vino, mesne delicije i kolači. I oni najstabilniji među nama biti će svakodnevno u iskušenju! Osim toga, većina nas zbog prirode posla suočena je sa sjedilačkim načinom života koji utječe negativno na naše zdravlje.

Upravo zato smo odlučili, prije nego blagdansko ludilo krene, organizirati fizičku aktivnost kroz prigodno druženje u prirodi za sve naše drage prijatelje i partnere iz farmacije i zdravstva!

Vođeni izlet na zapadni dio Sljemena do Planinarskog doma Risnjak održat će se u subotu, 2.prosinca, 2017. s početkom u 09:30 sati.

Mjesto okupljanja i polaska je livada Ponikve iznad koje se ujedno nalazi i parkiralište za sve one koji na start stižu automobilom.

Imat ćemo iskusne vodiče od kojih će svaki voditi jednu od 3 grupe koje će biti formirane s obzirom na brzinu i kondiciju svakog sudionika. Tako će svako moći odabrati ritam koji mu odgovara te uživati u prekrasoj prirodi zapadnog dijela Medvednice.

Cilj i zajedničko okupljanje svih grupa biti će u Planinarskom domu Risnjak, a u 14:30 sati predviđen je vođeni silazak.

Napominjemo da vrijeme svog silaska možete sami odrediti na vlastitu odgovornost, a ukoliko je potrebno, do samog PD Risnjak moguće je doći i automobilom.

Bilo da redovno planinarite ili želite napuniti baterije, garantiramo vam da neće nedostajati pozitivne atmosfere niti dobrog provoda!

Molimo vas da na hit-konferencija.hr/prijave ispunite formu za prijavu kako bismo osigurali dovoljno mjesta u planinarskom domu za okrijepu na cilju.

Hrana i piće su u vlastitom aranžmanu.

Na vrijeme ćemo vas putem e-mail adrese informirati o svim detaljima našeg susreta, a pozivamo vas da sve novosti i informacije vezano za događaj pratite i putem Facebook stranice!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s