Humanitarna akcija „Medicinari velikog srca“

U humanitarnoj akciji „Medicinari velikog srca“  koju pod vodstvom STUDMEFa provode studentske udruge i sekcije Medicinskog fakulteta te studenti volonteri, prikupljaju se darovi kako bi razveselili djecu koja božićne blagdane provode u bolničkim krevetićima umjesto u toplini vlastitog doma.

Znate li da je svaki dar uručen djeci od neprocjenjive vrijednosti jer zaokuplja njihove misli, donosi osmijeh i radost dok borave u bolnici?
Smatramo da nema ljepšeg poklona od širenja ljubavi, sreće i topline u ovo blagdansko vrijeme.

Darovima ćemo razveseliti svu djecu u svim bolnicama u Hrvatskoj koja će Božić provesti u bolničkim krevetićima te obogatiti fond dječjih igraonica na pedijatrijskim odjelima bolnica.

Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite i budete Velikog srca!

Akcija prikupljanja darova započinje 20.11.2017. i traje do 16.12.2017.

Kao poseban dar svima koji pomažu akciju “Medicinari velikog srca”, Medicinski fakultet u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba organizira humanitarni koncert koji se održava na Europskom trgu u subotu 16. prosinca 2017. s početkom u 18.00. 

Na humanitarnom koncertu nastupaju Lege artis – studentski zbor Medicinskog fakulteta, Zagrebački liječnici pjevači, Pjevački zbor sestara i tehničara KBC Zagreb te Jazz orkestar Green Hill’s Club.

Kako se i studenti, organizatori akcije, žele zahvaliti svim ljudima velikog srca koji su potpomogli akciju kao i svima koji svoje darove planiraju donijeti u subotu na Europski trg program će u subotu započeti već u 10.00. Studenti pozivaju roditelje da sa djecom dođu na Europski trg od 10.00 do 14.00 gdje će se mališani moći upoznati s Bolnicom za medvjediće i družiti sa studentima medicinarima.

Više informacija i detalja dodatno potražite na Facebook stranici “Medicinari velikog srca”.

Leave a Reply