Zašto bi upis u poslovnu školu mogla biti vaša najbolja odluka u 2018.?

Najbolji način kako započeti novu godinu jest postavljanje ciljeva zbog kojih se, ukoliko se ostvare, na kraju godine osjećamo sretnijima i zadovoljnijima. Osim privatnih ciljeva, postavljamo i one profesionalne koji uključuju pronalazak novog i izazovnijeg radnog mjesta, promjenu karijere ili jednostavno promaknuće.

Više od polovice novogodišnjih odluka na kraju se ipak ne ostvari, no ove godine to ne mora biti tako!

Ako ste u 2018. nepokolebljivo odlučili investirati u svoj profesionalni razvoj, razmislite da ga započnete poboljšanjem svog akademskog obrazovanja.

Evo zašto bi upis u poslovnu školu u 2018. mogla biti vaša najbolja novogodišnja odluka do sad:

1. Znanje u svijetu biznisa brzo se mijenja – nova diploma pruža vam novi set vještina

Digitalna transformacija mijenja način rada. Nove inovacije i Internet stvari mijenjaju tržište rada, stvaraju nove industrije i uloge za koje nikad ne biste rekli da će postojati, dok tradicionalne karijere i vještine zastarijevaju. Stoga ne iznenađuje što dosadašnje obrazovanje nije dostatno za veću konkurentnost na tržištu rada. COTRUGLI Business School pažljivo kreira svoj kurikulum kako bi omogućio napredno poznavanje leadershipa te pružio poslovne vještine koje će se iziskivati ne samo u 2018., već i u daljoj budućnosti.

2. Prijave na top programe za 2018. još traju

Početak nove godine izvrstan je za pokretanje motivacije. Iskoristite ju za prikupljanje referenci i uložite vrijeme u svoje usavršavanje. Ako je upis u poslovnu školu vaša novogodišnja odluka, još uvijek možete zatražiti pristupnicu za prijavni proces. Ipak, ne odgađajte predugo jer što duže čekate konkurencija će biti jača. Zašto ne iskoristiti priliku već sada, dok čitate ovaj članak?

3. Odlučili ste pokrenuti vlastiti biznis? Napravite prvi korak prema njegovom uspješnom pokretanju

Među poduzetnicima, za 10% su veće šanse da će pokrenuti svoj biznis u siječnju nego tijekom ostatka godine, pokazalo je nedavno istraživanje. Mnogi polaznici COTRUGLI Business School žele postati poduzetnicima i osnivačima startupa. S pravim alatima i pod mentorstvom Škole, takve težnje ostvaruju se već tijekom ili pri samom završetku programa. Stečeno poslovno znanje kroz kvalitetan program može biti od neprocjenjive vrijednosti kada je u pitanju predstavljanje vaše poslovne ideje potencijalnim investitorima. Štoviše, poslovna škola idealna je prilika za stvaranje veza između vršnjaka istomišljenika i vrhunskih predavača.

Želite znati više?

Skinite katalog kako biste saznali više o COTRUGLI Business School koji vaše novogodišnje odluke može pretvoriti u stvarnost. Prijavite se već danas!

Leave a Reply