Osigurajte svoje mjesto na konferenciji digitalne medicine “Budućnost je sada” – posebna cijena za studente i specijalizante

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 13. travnja, 2018 u kongresnoj dvorani City Plaze u Zagrebu (bivšem Hypo Centru) održat će se treća po redu regionalna konferencija digitalne medicine “Budućnost je sada.”

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa; farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Ovogodišnja konferencija obuhvatit će širok spektar tema koje se tiču primjene digitalnih i tehnoloških rješenja u medicini i farmaceutici. Kakav je njihov učinak na kvalitetu zdravstvene usluge moći će se doznati na panelu o mjerenju učinaka terapije na pacijenta.

Obzirom da je nepridržavanje savjeta liječnika i odstupanje od propisane terapije značajan javnozdravstveni problem, tema ovogodišnje konferencije biti će i adherencija te kako primjena digitalnih tehnologija može značajno pomoći u rješavanju ovog problema.

Konferencija će se dotaknuti i teme eKartona te osjetljivog pitanja dostupnosti i korištenja osobnih podataka iz digitalnih dosjea pacijenata. Naime, od ove godine članice Europske unije dužne su krenuti s primjenom uredbe koja propisuje strožu zaštitu osobnih podataka.

Konferenciju su podržale vodeće farmaceutske i IT tvrtke uz pokroviteljstvo Ministarstva zdravstva, Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, a glavni partner konferencije je Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske.

Svjesni važnosti dodatnog usavršavanja, educiranja, poticanja i uključivanja mladih studenata i specijalizanata u procese vezanih za digitalizaciju s kojom se susreću u svakodnevnoj praksi, ove godine omogućili smo posebnu cijenu za specijalizante i studente.

Konferencija je bodovana od strane Hrvatske liječničke komore i Hrvatske ljekarničke komore, a zdravstveni djelatnici ostvaruju 50% popusta pri kupnji kotizacije!

“Budućnost je sada” organizirana je prvi puta 15.travnja, 2016. godine u Zagrebu te je okupila više od 380 sudionika koji su potvrdili svoje veliko zadovoljstvo programom te zanimljivim i korisnim panelima čime se potvrdilo da su ovakvi skupovi vrlo važan poticaj za daljnji napredak digitalne medicine.

Svoje mjesto osigurajte na vrijeme i prijavite se OVDJE, a za sve dodatne detalje i informacije pratite nas putem Facebook stranice.

Leave a Reply