Zeed: prezentacijski alat za konferencije o kojem će svi pričati

Stvoren za dinamične diskusije i panele, ovaj suvremeni alat imat ćete priliku vidjeti na III. Regionalnoj konferenciji digitalne medicine “Budućnost je sada”.

Zeed je vizualno privlačan način da se u stvarnom vremenu prikažu sva online spominjanja na temu neke konferencije ili događaja. Radi se o platnu ili zaslonu koje se postavlja tijekom panela, predavanja ili u prostorima za druženje i prikazuje sve razgovore i komentare o toj konferenciji koji se u to trenutku vode bilo gdje na internetu.

Omogućava da posjetitelji tijekom diskusije postavljaju pitanja i daju komentare na koje predavač odmah može odgovoriti, a svrha mu je motivirati uzvanike da se uključe u razgovor i podijele svoja iskustva i razmišljanja.

Zeed je razvio Mediatoolkit, alat za praćenje relevantnih spominjanja ključnih riječi, i njihova prethodna iskustva kažu kako Zeed prosječno povećava engagement publike i broj online razgovora o određenoj konferenciji za 20%.

Za razliku od sličnih alata koji su ograničeni na praćenje određenih kanala (poput Twittera), Zeed prikazuje svako online spominjanje bez obzira na izvor, pa tako prati spominjanja na Facebooku, Twitteru, YouTubeu, web stranicama, blogovima i forumima.

Slični alati često zahtijevaju korištenja službenog hashtaga ili @handlea, dok Zeed prikuplja spominjanja čak i kada su ona bez službenog hashtaga. Spominjanja na Zeedu pojavljuju se u stvarnom vremenu i neovisno o količini spominjanja, uvijek se prikazuju na način na koji korisnici mogu lako pročitati i razumjeti.

Iz svih ovih razloga, Zeed će biti dio III. Regionalne konferencije digitalne medicine “Budućnost je sada” koja će se održati 13.04.2018. u kongresnoj dvorani City Plaze u Zagrebu, stoga vas pozivamo da pratite raspravu i pridonesete svojim razmišljanjima.

Vidimo se na Zeedu!

Više informacija i prijave na konferenciju potražite ovdje.

Leave a Reply