Uvjeti korištenja

Dobro došli na službeni blog HIT konferencije.

Blog omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Korištenjem bloga korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem bloga ili bilo kojeg njegovog dijela u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumijeli u cijelosti.

Blog se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja navedenih autora, mogućih sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Može sadržavati linkove na web stranice trećih osoba. Blog objavljuje linkove u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za vanjske sadržaje. Sav vanjski sadržaj objavljen na stranicama bloga specificiran je imenom autora, bez prerade i preoblikovanja djela sa izričito navedenim izvorom iz kojeg je sadržaj preuzet i upotrebljava se u nekomercijalne svrhe. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava, o tome je dužan izvijestiti HIT konferenciju kako bi se sadržaj sukladno tomu mogao i ukloniti.

Blog polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualni, vizualni i audio materijali, baze podataka i programerski kod). Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na blogu mogu se koristiti samo za indivualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu HIT konferencije.

Blog poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Svi podaci iz procesa konzumacije sadržaja (komentiranje) te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni (komentiranje objava).

Blog ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi blog radio pravilno i imao sve funkcionalnosti koriste se kolačići (cookies). Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem Web pregledniku. Korištenjem ovog bloga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.